Flow Technologies er et helseteknologiselskap basert i Oslo, Norge. Teamet vårt består av erfarne utviklere, designere og forretningsutviklere. Vi er en del av Norges mest betydningsfulle helseteknologiinkubator Aleap og Norway Health Tech. Vår plattform Flowzone er utviklet i samarbeid med Norges fremste rehabiliteringsklinikker.

Økonomisk er Flow Technologies støttet av Innovasjon Norge, Der Gemeinsame Bundesausschuss og The Dam Foundation. I Tyskland har vi oppnådd refusjonsstatus fra Deutschen Rentenversicherung. Vi skalerer for tiden kommersielt i Norge og Tyskland, og ønsker å utvide til flere nye markeder i nær fremtid.

Vi har få men strategiske eiere, med omfattende kunnskap om å bygge globalt skalerbare helseteknologiselskaper, og med teknologiske evner til å bygge og skalere enhver programvare.

Kjerneteamet er et kompetent team med rik bakgrunn fra å bygge digitale tjenester, digitale selskaper og lede internasjonale prosjekter. Teamet er kjent med og har lang erfaring med rammeverk som agile utvikling, lean startup og design thinking.

Flow Technologies-teamet brenner for å løse problemer for pasienter og helsepersonell, og å øke livskvaliteten for pasienter og hjelpe behandlere med å levere bedre behandling.

CEO og grunnlegger

Charles Michelson

Tidligere CMO for Sats ELIXIA og Norwegian Air Shuttle, partner i Iterate Norge og leder for Internett i IKEA.

CFO og grunnlegger

Anders Bjørneby

Tidligere grunnlegger av tech startup, Brand Manager i Orkla og innovasjonsrådgiver i Iterate Norway og KPMG.

CTO og grunnlegger

Jørgen Aaberg

Erfaren full-stack utvikler. Tidligere tech lead og innovasjonskonsulent i Iterate Norge.

CPO

Kim Hafr

Tidligere praksisleder for produktutvikling i Bekk Consulting og praksisleder for programvareutvikling i Sopra Steria Norge.

Utvikler og dataforsker

Elisabeth Skaar Hasund

Tidligere backend-utvikler i Visma Consulting. Lidenskapelig opptatt av helseteknologi og dataanalyse.

Stillingsannonser

Vi utvider teamet og ser etter folk som ønsker å være med å løse viktig problemer for helsevesenet og pasienter med kroniske lidelser. Vil du jobbe i et av Norges fremste helsetechselskap så ta kontakt. Vi er alltid på utkikk etter engasjerte og dyktige folk som vil bli med på reisen.

Flow Technologies opererer i dag i Norge og Tyskland, og har globale ambisjoner.

Se nedenfor for åpne stillinger eller kontakt oss hvis du har spørsmål.

Design Lead
Vi søker en engasjert Design Lead som brenner for teknologi, helse og brukervennlighet.

En nøkkelrolle i vårt tverrfaglige team, med stor påvirkningskraft på hvordan tjenesten vår videreutvikles.  Rollen vil lede alt vårt designarbeid, jobbe med hele brukerreisen, forme morgendagens brukeropplevelse og ta innsikt ut i konkrete tiltak.
Stillingsbeskrivelse Designer